ReVisi bedenkt creatieve oplossingen voor winkels, zowel voor eenmanszaken als voor grote ketens. Als winkel wil je opvallen, jezelf onderscheiden en een aantrekkingskracht naar klanten uitstralen. We kunnen een snelle oplossing creëren zonder alles te hoeven verbouwen. Met onze jarenlange retail-ervaring kunnen we ondernemers en architecten ondersteunen bij de visuele beleving voor elke type winkel.


LED Graphix

ReVisi LED Graphix zijn bij uitstek geschikt voor winkelwanden en etalages.  Deze met doek bespannen aluminium frames met LED-verlichting erin zijn ideaal om bijvoorbeeld acties onder de aandacht te brengen. Op het doek, dat eenvoudig te verwisselen is, kunnen naar wens foto’s of andere afbeeldingen geprint worden, in de hoogste kwaliteit.

 

 


Frame Graphix

ReVisi Frame Graphix zijn aluminium frames waar een doek naar keuze op gespannen kan worden. Frame Graphix kunnen zowel tegen een wand als vrijstaand geplaatst worden. Op het doek, dat eenvoudig te verwisselen is, kunnen naar wens foto’s of andere afbeeldingen geprint worden, in de hoogste kwaliteit.

 

 


Wall Graphix

De ReVisi Wall Graphix is dé oplossing voor wie een hele muur een sfeervolle functie wil geven. Wall Graphix is fotobehang van sterk vinylmateriaal dat absoluut naadloos is aan te brengen. Het materiaal kan voorzien worden van foto’s of andere afbeeldingen van de hoogste kwaliteit.

 

 


Magic Magnetic

Magic Magnetic is de nieuwe manier van presenteren. Je product is nu het middelpunt van belangstelling in etalages, kasten, maar ook op beurzen. Geef je sales een stimulans met de Magic Magnetic presentatiedisplay’s. Door het magnetische veld zweeft je product boven het display. Doordat het product 360 graden draait, valt het product aan alle kanten op. Kijk onderstaand filmpje om de Magic Magnetic (tafelmodel) in werking te zien in een Retail Store.