01-08-2017  Villa Optica

ReVisi mocht een mooie bijdrage leveren aan de verbouwing van Villa Optica.
In de etalage de verlichte LED Graphix, in de winkel Akoestiek Graphix, voor
een aangenaam winkelklimaat, en daarnaast nog Wall Graphix (naadloos fotobehang).

Hieronder enkele foto’s van de oplevering.

Opdrachtgever: Villa Optica
Uitvoering: ReVisi

 

 

 

 

 

 

 

 


16-02-2017  Enkelglasisolatie Gasfabriek Deventer

Deze week zijn we begonnen met het aanbrengen van transparante raamfolie welke enkel glas isoleert als dubbel glas. Een zeer innovatieve en duurzame oplossing voor (monumentale) panden. Bij De Gasfabriek in Deventer gaan we in totaal 1600 ramen voorzien van deze isolerende folie. De Gasfabriek wordt een business innovation center waar zowel startups als gerenommeerde bedrijven gaan vestigen. Een modern concept in een fantastische omgeving.

Opdrachtgever: 1618 Vastgoed
Ontwerp: Architecten_Lab
Uitvoering: ReVisi (3M Premium Dealer Window Films)


21-11-2015  Nieuw product: Bike Wheel Animation

We breiden onze “Brand Activation” familie uit door geanimeerd LED in te zetten op fietswielen. Een uniek presentatiemiddel om je logo of boodschap op een innovatieve wijze over te brengen aan het publiek tijdens een evenement of show. Ook kunnen we dit inzetten in winkels, etalages en op beurzen. We hebben hiervoor een apart aangedreven display ontworpen zodat je een ‘stilstaande’ fiets alsnog kan laten roteren met het geanimeerde programma.

 


15-01-2015  Chasin’ Store Amsterdam

In opdracht van retailketen The Score hebben we in Amsterdam de Chasin’ Store aan de Wolvenstraat voorzien van nieuwe visuals. Deze bestaan uit 38 LED Frames met ingespannen fotodoek van hoge kwaliteit. De winkel krijgt hierdoor een moderne uitstraling en geeft de juiste visuele beleving voor hun doelgroep.

 


24-12-2014  Kantoorinrichting Rentree Deventer

In Deventer heeft ReVisi alle wall visuals verzorgt voor het nieuwe kantoor van woningcorporatie Rentree Deventer. Onze Frame Graphix (aluminium frame met ingespannen fotodoek) en Wall Graphix (naadloos fotobehang) zorgen voor een mooi visueel concept waardoor er een fijne werkomgeving ontstaat.

 


01-12-2014  Nieuw product: Magic Magnetic productdisplay’s

Magic Magnetic is de nieuwe manier van presenteren. Je product is nu het middelpunt van belangstelling in etalages, kasten, maar ook op beurzen. Geef je sales een stimulans met de Magic Magnetic presentatiedisplay’s. Door het magnetische veld zweeft je product boven het display. Doordat het product 360 graden draait, valt het product aan alle kanten op.

 


29-09-2014  Showroom Tonny Keijzers Exclusives

In Apeldoorn is een gloednieuwe showroom gekomen voor exclusive cars. ReVisi heeft in deze showroom twee verschillende oplossingen aangeboden, namelijk Frame Graphix en LED Graphix. In totaal zijn er 5 wall visuals gerealiseerd.

Frame Graphix Tonny Keijzers Cars 01

Frame Graphix Tonny Keijzers Cars 02

Frame Graphix Tonny Keijzers Cars 03

 

Tonny Keijzer - Montage


20-09-2014  Event Structures Volvo Apeldoorn

Bij de Volvo dealer in Apeldoorn heeft ReVisi meegeholpen aan de uitstraling tijdens de Volvo open dag. Met twee Event Structures voor de deur, aangelicht met LED-lampen, is de zichtbaarheid vanaf de omliggende wegen verhoogd en geeft het een prachtige beleving.

Event Structure Volvo 01

Event Structure Volvo 02

Event Structure Volvo 03

Event Structure Volvo 04


24-07-2014  VIP-lounge Voetbalstadion

We hebben bij een bekend voetbalstadion onze Wall Graphix (naadloos fotobehang) en raamfolie gerealiseerd. De VIP-lounge van Coca Cola heeft hierdoor een echte ‘Brand Activation’ gekregen. Klik om de ReVisi Brand Activation – Coca Cola fotopresentatie te downloaden.

Coca Cola 1

Coca Cola 2

Coca Cola 3

Coca Cola 4


01-07-2014  Toekomstfestival Oranjepark Apeldoorn

ReVisi heeft het Toekomstfestival op het Oranjepark in Apeldoorn mede-georganiseerd. Wij hebben deze Event Structures (koppelbare overkappingen) en de visuele beleving verzorgd. Klik om de ReVisi Event Structure Brochure te downloaden.

Toekomstfestival 1

Toekomstfestival 2

Toekomstfestival 3

Toekomstfestival 4


02-05-2014  Club Eden/Gatecrasher Ibiza

Voor Club Eden hebben wij de visuals verzorgd, waaronder onze LED Graphix (1e verdieping) en Wall Graphix (naadloos fotobehang op de begane grond). Een erg mooi resultaat voor één van de grootste clubs op Ibiza. Op het dak hebben we ook nog 30 vlaggen aangebracht.

Club Eden Ibiza 1

Club Eden Ibiza 2

Club Eden Ibiza 3

Club Eden Ibiza 4


Kijk voor meer projecten op onze portfolio-pagina. Hier zijn ook een aantal brochures en presentaties te downloaden.