ReVisi Events bedenkt creatieve oplossingen voor evenementen en beurzen. ReVisi kan helpen met de organisatie om een totaalconcept neer te zetten. Denk hierbij aan (koppelbare) overkappingen, maar ook aan sfeercreaties door middel van LED verlichting, LED frames, meubilair en beursframes. Hieronder staan verschillende oplossingen uitgelicht.


Event Domes

De event-domes zijn nieuw in Nederland en is een overkapping die binnen één uur op te bouwen is. De event-domes worden veel toegepast op beurzen en evenementen die vragen om een unieke beleving. De event-domes zijn koppelbaar en compleet printbaar met bijvoorbeeld foto’s of logo’s. Ideaal voor maximale exposure. En natuurlijk zijn de overkappingen bestand tegen regen en harde wind.

Klik voor de ReVisi event-dome Brochure NL. Op onze website www.activateyourevent.nl staat nog meer informatie en prijzen.

 

Audi 1

BMW 1

Mercedes 1

Tour de France 1


Event Furniture

Op een beurs of evenement is het ideaal om meubelair te hebben dat makkelijk te vervoeren is, snel op te zetten is en ook nog eens een goede uitstraling geeft. Event Furniture bestaat uit twee oplossingen: opvouwbare meubelen en opblaasbare meubelen. Ideaal om je Event Structure mee aan te kleden.

 

 

 


LED Graphix

ReVisi LED Graphix zijn uitermate geschikt om een beurs-stand te laten opvallen. Deze met doek bespannen aluminium frames met LED-verlichting erin zijn ideaal om producten onder de aandacht te brengen. Op het doek, dat eenvoudig te verwisselen is,  kunnen naar wens foto’s of andere afbeeldingen geprint worden, in de hoogste kwaliteit.

 

 


Frame Graphix

ReVisi Frame Graphix zijn aluminium frames waar een doek naar keuze op gespannen kan worden. Frame Graphix kunnen zowel tegen een wand als vrijstaand geplaatst worden. Op het doek, dat eenvoudig te verwisselen is, kunnen naar wens foto’s of andere afbeeldingen geprint worden, in de hoogste kwaliteit.