ReVisi Office bedenkt creatieve oplossingen voor onder andere kantoren en lokalen. Heb je een eigen kantoor waar je klanten ontvangt, dan wil je goede uitstraling afgeven aan je klanten. We hebben hier verschillende oplossingen voor.


Acoustic Graphix

De ReVisi Acoustic Graphix zijn een mooie en functionele oplossing voor ruimtes met akoestische uitdagingen. Het zijn aluminium frames waar een doek naar keuze op gespannen kan worden. Het speciale materiaal zorgt ervoor dat storende geluiden geabsorbeerd worden. Acoustic Graphix zijn ook vrijstaand in te zetten en kunnen voorzien worden van foto’s en andere afbeeldingen.

 

 


Wall Graphix

ReVisi Wall Graphix is dé oplossing voor wie een hele muur een sfeervolle functie wil geven. Wall Graphix is fotobehang van sterk vinylmateriaal dat absoluut naadloos is aan te brengen. Het materiaal kan voorzien worden van foto’s of andere afbeeldingen van de hoogste kwaliteit.

 

 

 

 


LED Graphix

ReVisi LED Graphix zijn bij uitstek geschikt voor winkelwanden en etalages.  Deze met doek bespannen aluminium frames met LED-verlichting erin zijn ideaal om bijvoorbeeld acties onder de aandacht te brengen. Op het doek, dat eenvoudig te verwisselen is,  kunnen naar wens foto’s of andere afbeeldingen geprint worden, in de hoogste kwaliteit.